Premii generoase pentru donatorii festivalului INIMO

În perioada 18-20 August, la Iași, se va desfășura festivalul caritabil INIMO – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, organizat de Asociația Glasul Vieții, coordonată de părintele Dan Damaschin. Evenimentul urmărește ajutorarea copiilor sărmani prin oferirea accesului la educație, asigurarea hranei și îmbrăcămintei, cât și sprijinirea tratamentelor medicale. Astfel, din donațiile strânse în urma biletelor vândute, donațiilor individuale și sponsorizărilor, 10.233 de copii nevoiași vor beneficia de ajutorul Asociației Glasul Vieții.

Persoanele care vor face o donație sau vor achiziționa produse de pe site-ul inimo.ro de cel puțin 300 de lei vor fi înscriși automat la tombola INIMO și vor avea șansa de a câștiga un apartament în valoare de 110 mii euro din cadrul complexului rezidențial Royal Town sau 1 din cele 20 excursii la Ierusalim, oferite de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Evenimentul este susținut și de cei mai cunoscuți artiști din țară care vor veni între 18-20 august, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou ca să evolueze în cadrul festivalului.

Sursa: Glasul Vieții România – Dan Damaschin