Kaufland oferă finanțări de 600.000 euro pentru proiectele ONG-urilor

Programul ”În stare de bine”, susținut de Kaufland, oferă anual granturi în valoare totală de 1 milion de euro pentru organizațiile non-guvernamentale din România, care implementează proiecte din sfera activităților culturale, sportive și de viață sănătoasă, derulate pentru grupuri sau comunități vulnerabile.

120 de proiecte depuse de asociații și ONG-uri au trecut prin etapele de preselecție și juriul a ales 12 ONG-uri care primesc finanțare în cadrul Apelului 1 al programului ”În stare de bine 2023.  Proiectele câștigătoare sunt clasificate pe domenii, fiind oferite finanțări pentru proiecte care acoperă aceeași arie. Juriul a fost constituit din reprezentanți ai Kaufland România implicați pe zona de CSR, ai programului ”În stare de bine”și cei ai Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC).

Aceasta este lista proiectelor care primesc finanțare.

Viață sănătoasă:

 

Sport:

 

Cultură

 

600.000 de euro este valoarea totală a granturilor oferite cadrul Apelului 1 din acest an. Programul de finanțare este structurat astfel încât sunt organizate 3 apeluri de proiecte cu caracteristici și alocări financiare diferite.

 

Sursa: În stare de bine