Înscrieri gratuite pentru studenți și profesori la programul Future Manager

Un studiu UNICEF publicat recent arăta că aproape trei sferturi dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani nu au abilitățile necesare pentru angajare. Programul FUTURE Manager, structurat pe durata a 3 luni, vine în ajutorul celor care vor să-și dezvolte competențele profesionale; fiind dedicat studenților și profesorilor din 5 centre universitare: București, Constanța, Cluj-Napoca, Ploiești și Craiova. 

După participarea în programul FUTURE Manager, tinerii vor înțelege ce înseamnă să fii un lider astăzi, cum pot aplica la un loc de muncă, cum se prezintă la un interviu de angajare, dar și ce înseamnă să îți pese de comunitatea din care faci parte. Studenții vor dobândi competențe de comunicare, lucrul în echipă, organizare, management sau leadership prin activități practice. Mai mult, profesorii vor avea în portofoliu o serie de metode interactive de predare, o bună înțelegere a cum reacționează studenții la aceste metode și o relație directă, transparentă cu angajatorii.

În programul gratuit FUTURE Manager, ediția McDonald’s, tinerii și profesorii din mediul universitar au parte de experiențe practice de învățare: lucrează în echipe comune și își dezvoltă competențele de leadership și management.
Înscrierile pentru noua ediție se realizează exclusiv online, pe site-ul Eduspace.
Sursa: Eduspace