Descoperă Eroiurbani.ro, un portal de fapte bune susținut de Ness și PHINIA

Într-un peisaj online asaltat de știri negative, companiile Ness și PHINIA sprijină demersul inițiat de September Media și Fundația Comunitară Iași, alegând să susțină ”Eroiurbani.ro”, portalul de știri care promovează binele.

Românii sunt de cele mai multe ori eroi anonimi, care fac din această lume un loc mai bun de trăit. Astfel s-a născut platforma ”Eroi Urbani”, un portal dedicat oamenilor, ONG-urilor și companiilor.

Zilnic, sunt sute poate chiar mii de voluntari care schimbă destine și îmbunătățesc viața comunității. Oamenii din ONG-uri și companiile care le finanțează proiectele sunt cei care fac o Românie mai bună și care oferă un altfel de viitor celor aflați în situații de risc.

Aceștia sunt Eroii Urbani.

Platforma de știri preia gratuit subiecte de pe plan național și promovează proiectele ONG-urilor și ale marilor companii care se implică prin granturi sau finanțări directe pentru proiecte menite să îmbunătățească radical viața celor din jurul nostru.

Eroiurbani.ro promovează activități și proiecte pentru sănătatea și educația copiilor, reciclare și protecția mediului, sprijinul oferit nevăzătorilor sau bătrânilor dar și oameni care au avut curajul să iasă să îmbrace mantia de super erou pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor.

Aducem în lumina reflectoarelor companii și asociații care schimbă destine, oferă soluții pentru probleme punctuale și fără de care nicio comunitate nu ar putea progresa.

Eroiurbani.ro este platforma dedicată oamenilor, ONG-urilor și companiilor care fac din această lume un loc mai bun de trăit; fiind o inițiativă Ness Digital Engineering România, Fundația Comunitară Iași, September Media, ZEEK și PHINIA România.

Site-ul eroiurbani.ro este actualizat permanent cu știri despre oamenii faini din jurul nostru iar aplicația cu același nume poate fi descărcată din Apple Store sau Google Store.

Trimite faptele bune pe email: hello@septembermedia.ro